Vi firade in långledigheten som var under gångna helgen med en metardag vid sjön och avslutade kvällen vid grillen och åt och drack av BÄSTA kvalité. Närmare bestämt…Biggans grillmästarsås! Jag kan erkänna nu att den såsen slår alla andra färdiga såser med hästlängder och på fingrarna! Vi i sällskapet slogs nästan om sista skeden och vi upptäckte just i det ögonblicket att allt som är bra börjar ju faktiskt på bokstaven B… BIGGANS och BOLLINGER.

Jag hade lätt kunnat slicka rent burken bara för att få njuta av den lätt rökiga smaken och de starka med ändå milda kryddorna. Jag måste härmed denna afton också medge och erkänna att jag inte haft så höga tankar om Biggans innan,och jag skäms lite över varför jag valt en annan sås vid varje tillfälle då jag stått i butiken och valt bland såserna. Jag har aldrig gillat färdiga såser egentligen dessutom känns loggan gammalmodig och såserna sticker inte alls ut från alla andra burkar som står i butiken.En rund burk är ju en rund burk och det är inget speciellt med det. Jag har alltid valt pulversås framför burksåser då jag tycker det känns mer som jag får en riktig sås.

Efter den här grillkvällen kommer vi i vårt sällskap köpa Biggans grillmästarsås resten av sommaren och argumentet att  loggan är gammalmodig håller inte utan det betyder nog mer att det här företaget har funnits länge, de vet vad de gör och de vet vad VI vill ha! När vi tänker efter så är ju faktiskt loggan reko och reko känns hippt och inne just nu. Så nästa gång du grillar, prova den här såsen, det är helt okej att vara gastronom och köpa färdig sås då och då för att få mer tid till viktigare saker. Biggans gör en sås minst lika bra som en hemmagjord! Det kan jag och mitt grillsällskap skriva under på.

Biggans gillar god mat, det gör vi också! Vi åt grillad rostasfilé med hemmagjorda klyftpotatisar och grillade grönsaker.

2 Thoughts on “Allt som är bra börjar på B…BIGGANS…BOLLINGER

  1. emmasc on juni 10, 2011 at 9:57 e m said:

    kan inte du visa vad du vann i hemliga goodiebagen hos isabell? 🙂

  2. martin on juni 13, 2011 at 8:34 e m said:

    Mm ser inte alls dumt ut. OCh en flaska Bolinger på det. Kan nästan inte bli bättre? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation