Ja, kycklingfärs är någonting jag letat efter i butiken där jag brukar handla. Jag har sett att det sitter en etikett med priset på kycklingfärs på ett hyllplan i köttdisken men det gapar alltid tomt i det facket. Populärt! måste det ju vara tänker jag då och har sneglat varje gång sedan dess.Nu äntligen kom jag i rättan tid och kunde tjacka ett eget paket. Då gjorde jag ett asiatiskt tema för det brukar ju vara ett säkert kort när det gäller kyckling eller när fantasin ”oexisterar” en dag som den här. Kom gärna med förslag på vad jag borde ha gjort egentligen med färsen, ni som kan det där med kycklingfärs eller har smörjt upp ”inspirationsfacket” därinne i hjärnan. Den här rätten är snabblagad, si så där 15 minuter och det kan ju vara skönt ibland.
250 gr kycklingfärs
2-3cm av en färsk ingefära (riven)
1 krm chili
1 nypa salt och peppar
250 gr frysta wokgrönsaker
Tillbehör:
kokt pasta till 2 pers