Jag ska verkligen inte klaga, jag har haft världens skönaste helg. Till och med den skönaste på riktigt, riktigt länge!Fredagskvällen satt jag i min ensamhet och smaskade godis tills jag nästan skämdes. På lördagen klädde jag mig i SHORTS!! och LINNE!! för här var det hela 24 grader varmt och en lång promenad var det enda jag längtade till just då. Här kommer lite härligt höstbilder från lördagen:
 Jag bor verkligen på en trevlig ort ( lilla Hultsfred) där vi har nära till allt man behöver. Då pratar jag inte om IKEA, H&M eller BILTEMA utan nu snackar jag om skogen, sjön, lugnet och den härliga naturen. Jag bor 3 minuters promenad från sjön där jag badar på sommaren och jag har sju minuter till svamp och lingonskog på cykel. Det kallar jag centralt läge med lyx 😉

Söndagen fortsatte i samma härliga takt. Vi åkte till Virserums konsthall på vernissage och drack bubbel och tittade på vacker och konstnärlig konst. Tyvärr var vädret inte lika varmt just den här dagen men nästan 20 grader går verkligen inte att klaga på! Virserums konsthall är ett ställe jag verkligen rekommenderar för den som inte varit där. Min farmor och farfars bröllopsfoto är med i en av utställningarna som kallas ”Familjebilder”. En bild som jag skickade in till konsthallen för att hedra minnet av min farmor och farfar som inte lever längre. Min farmor och farfar, Ebba och Ivan, var två fantastiska människor och de förtjänar verkligen att hänga där på utställningen. Jag vill inte bli allt för sentimental men jag måste bara berätta att min farmor och farfar alltid fanns där, med en hjälpande hand och ett varmt hjärta till alla människor som behövde det. 
Det här bröllopsfotot är taget den 11 mars 1939 då vigsel ägde rum i Tuna kyrka. Bröllopet var ett dubbelbröllop och det andra brudparet var inga mindre än min farfars syster som  gifte sig med min farmors bror. 

Det var riktigt roligt att se bilden hänga där och det kändes vackert på något sätt.
Detta var alltså min helg i bild och ord! Det kommer inte bli någon vana att jag delar med mig av mina helger där en maträtt på tallrik inte kommer finnas med, om det inte hänt något extra ordinärt då förstås. 
Hoppas ni också haft en lika skön och trevlig helg!

4 Thoughts on “DEN HÄRLIGASTE HELGEN PÅ LÄNGE

 1. Mårtenssons kök on oktober 3, 2011 at 5:14 e m said:

  Så fint att deras bröllopsfoto kom med på utställningen, vilken fin tanke och hyllning till dom. Underbara höstbilder du tagit, de andas verkligen en härlig höstdag!

 2. Alexandra - Kärlek på tallrik on oktober 3, 2011 at 7:49 e m said:

  Åh vad härligt att bröllopsfotot finns med på utställningen, vad fint du skrivit om dem <3 Jag håller med om att vädret var helt fantastiskt i helgen, det var bara att passa på att njuta så mycket som möjligt!

 3. Anonymous on oktober 6, 2011 at 12:33 e m said:

  fina bilder och bra inlägg :)//Walter

 4. Ann-Sofi on oktober 6, 2011 at 5:15 e m said:

  Tack för titten Walter:) Det är kul när du lämnar ett litet avtryck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation