Alltså ibland önskar jag att jag inte gick och la mig så tidigt på kvällarna som jag nästan alltid gör. Jag missar ju så himla mycket då, tydligen. I natt till exempel så missade jag den roliga synen av min sambo i grannen trädgård iklädd endast morgonrock stå med en av våra trädgårdstolar i handen. Vad i helvete gjorde han nästan alldeles naken hos grannen tänker du säkert? Jo han var på livräddaruppdrag.Han räddade Decibel ( katten) såklart. Hon hade klättrat upp i grannens träd och nedanför stod min sambo och balanserade en trädgårdstol i luften för att få katten att kliva ner från grenen, ner på stolen och sedan ner på marken. Jag kissade nästan på mig av skratt när han berättade allt det här för mig idag. FAN att jag missade det, eller ska jag säga …jag hoppas att den nyinflyttade grannen missade detta. Eller jösses…Polisstationen ligger faktiskt ca 10 meter inom synhåll. Vem vill ha ett samtal mitt i natten som låter typ:

– Hej, det här var från polisen. Vi har din sambo här, han har blottat sig lite framför din söta katt och han sitter i finkan här tills vidare. Om du behöver din stol så kan du hämta den här när du vill.

DIJONSÅS (4 pers)

3 dl turkisk yoghurt

2 msk dijonsenap

1 msk flytande honung

Några drag med pepparkvarnen

Gör så här: Blanda yoghurt med senapen och honung. Rör om. Peppra. Rör om. Passar jäkligt bra till fiskpinnar som sagt.

För er som gillar öl så kan jag tipsa om svt ikväll kl 21. Tydligen så går det något program som heter den stora Ölresan. Visst låter det trevligt! Och skulle du missa det så finns det säkert på svt play senare.

HA EN TREVLIG TISDAG!

12 Thoughts on “DIJONSÅS TILL FISKPINNAR

 1. Dijon är en av mina favoritsmaksättare och jag använder det mer än gärna, sååå gott.
  PS. Jag hade nog också skrattat ihjäl mig om jag sett/hört den där berättelsen! 😉

 2. Dijon är gott i sås och den här är ju en hälsosammare variant dessutom. Hihi, grannarna hade säkert något att fundera på ifall de såg mannen din 🙂

 3. Haha, kan bara tänka mig att kika ut genom fönstret och se grannen med en stol i vädret vid ett av mina träd… Det hade varit något en måndagkväll, det :p

 4. Haha 😀

  Dijon gillas, blir gott både i sås och gratänger minsann!

 5. Jag älskar övergången från blottning till dijonsås. Underbart! Din sambo är ju en hjälte som räddar kissen mitt i natten(typ)! Fast jag förstår din önskan om att få se det!

 6. Typsikt när man missar när det verkligen händer något i grannskapet… suck.
  Snacka om att det var länge sedan jag åt firre-pinnar, gott!

  • matsafari on april 17, 2013 at 7:12 e m said:

   HAHA! Ja jag ska fasen hålla mig uppe lite längre på kvällarna. Sånt där får man ju bara inte missa ;-D
   Fiskpinnar i morgon då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation