För någon vecka sedan släpptes gratistidningen Nordöstan senaste nummer och just i det här numret är jag med.  En jättefin artikel (läs den här om du inte redan läst den)  om mig och mitt stora intresse mat. När jag startade min blogg för 3 år sedan var anledningen till att blogga en helt annan än idag. Jag mådde frukansvärt dåligt, hade ingen matlust och jag startade Matsafari för att åtminstone försöka få i mig ett mål mat om dagen och få en mening i vardagen. Idag är allt annorlunda. Idag mår jag ganska bra och jag har lärt mig så mycket om matlagning på den här resan. Jag har lärt mig skriva bättre, lärt mig laga mer än bara köttbullar och jag får en sådan glädje tillbaka. Ni läsare skriver så gulliga kommentarer, jag får så många fina mejl och många människor jag möter på gatan har väldigt mycket positivt att säga om mig och Matsafari. Så jag vill i det här inlägget bara säga TACK. Tusen tack för att du hälsat på härinne ( fortsätt gärna med det). Tusen tack för att du stått ut med mina påhitt och mina historier (jag har många många fler). Tusen tack för alla fina kommentarer. Och tack alla ni kompisar i bloggvärden  som jag har lärt känna under dessa år, ni är underbara.  Nu låter det kanske som om jag tänker skriva mitt absolut sista inlägg men det kommer många många fler, var så säker.

Och jag avslutar det här inlägget med en lämplig bild.  En ” tagen på bar gärning” bild som togs för säkert 25 år sedan. Ja ni förstår ju att maten var ett intresse som kom väldigt tidigt. Fråga mig inte varför jag stå i trosor, benvärmare samt pjäxor och snaskar kakor ur farmors skafferi. Jag har inget bra svar på det mer än benvärmare är bra om man fryser om benen.

Och självklart vill jag säga tack till Elin Lönn som skrev artikeln. Jag kunde inte ha gjort det bättre själv 😉

13 Thoughts on “ETT PORTRÄTT I TIDNINGEN

 1. Vad kul! Det är du värd!

  Kram kram

 2. Vad roligt och visst är det bra att blogga! Ha det bra.

 3. Fina rader! Och fortsätt blogga på! Kramar Veronica

 4. Vilket härligt reportage och så kul att läsa om varför du började blogga. Anledningen visste jag inte. Jättekul att vara med i tidningen också 🙂 Om du gillar att bli bjuden på mat får du kika över hit någon gång… jag gillar att bjuda på mat minsann! 🙂

  • matsafari on juni 9, 2013 at 11:52 f m said:

   Jag blir gärna bjuden på din berömda mat! En dag knackar jag på dörren:) Fast utan katt och kanske med sambon i handen!
   🙂

 5. Kul att du fick vara med och fint reportage:)
  Ha en fantastisk dag
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 6. Vad roligt att vara med i tidningen och vilken bra artikel!!

  Kram

 7. Så häftigt med reportaget, det var du absolut värd! Intressant läsning och att få upp matintresset är väl en bra anledning om någon till att börja matblogga, det är ju du ett levande exempel på!

  Gillar bilden på dej skarpt, snacka om att ”komma ut ur skafferiet” 🙂

  Kramar på dej

 8. Åh, vad roligt med eget reportage i tidningen. Mycket fint sådant! Kul att få veta lite mer om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation