Ja, nu sitter jag här med en sprillans ny dator i knät! Min gamla gav upp och boskavligt talat så gick datorn upp i rök! Men någon form av änglavakt hade jag då jag faktiskt lyckades starta datorn en sista gång och hann på den tiden, samtidigt som jag vifftade bort all plastig rök, säkerhetskopiera mina bilder! Jag har nästan gråtit blod då jag insett att jag inte, hur jag än vänder och vrider på plånboken, kunna hosta upp den rejäla slanten och köpa en ny liten medarbetare (dator). Jag såg framför mig hur MATSAFARI rann genom händerna och hur det skulle vara att inte kunna ”pilla” med  bilder samt hur jag släpade mig till banken med alla räkningar för att betala dem på plats alternativt skaffa sån där ”räkningsbetalningsblock från medeltiden” som min mormor har! Fy fan! hur fan klarade man sig förr? Då dator inte fanns? Skrek man recept till  varandra i megafon kanske? Nä det gjorde man inte! Man överlämnade små trevliga handskrivna lappar till varandra i så stor mängd att man säkert kunde torka sig om munnen eller någon annanstans med dom!
Ja, idag sms:a min bror till min telefon som faktiskt också nyligen gick sönder( undra vad som kommer gå sönder härnäst) och frågade om han kunde komma över på kaffe! Åh, klart han fick!Jag! om någon! behövde uppmuntras! Sen så brukar lilla katten Decibel vara så underhållande när vi har folk på besök!Jag tror många vill komma och hälsa på bara för att busa med henne. Hon är en riktig cirkuskatt! Och så har hon någon personlig störning eftersom hon är både snäll, kelig och arg på samma gång!Slåss gör hon! Bits och rivs!Och leker med allt utom sina egna leksaker!

 När min bror och hans flickvän äntligen anlände till fikat så överlämnar dom en kasse! Oh ni kan säkert redan nu gissa vad som låg i kassen också!!!!Men jag berättar ändå!! Jo en sprillans ny,fin,supersnygg,underbar, otrasig, super cool DATOR! Min lillebror! Köpte sin storasyster en dator! Han är ju faan snällare än jultomten själv! Han är nog faan snällare än alla jävla jultomtar i världen! Min sambos första spontana kommentar var när han fick höra om att jag hade en ny dator ” HAN ÄR JU GALEN” i en ton så man nästan skulle kunna tro att det var jag som var galen och att jag, under pistolhot, rånat min lillebror på en dator! jag grät av lycka när jag insåg vad som låg i påsen och jag grät ännu mer när jag insåg hur gärna min bror och hans flickvän vill hjälpa! Jag vet att det kanske är asfånigt att gråta över materiella saker men vi gör ett undantag den här gången ! Jag hoppas inte min lillebror trodde att jag grät över att datorn var ful eller nått!  Killar har ju en tendens att inte förstå ibland varför man gråter! Det var glädjetårar! Och jag ska, den dagen jag blir rik, eller åtminstone när jag tjänar in en riktig månadslön igen, betala tillbaka verenda krona som datorn har kostat! JA! Det ska jag!

5 Thoughts on “GALEN ÄR HAN OCH PRECIS GALEN ÄR MIN KATT

 1. Kusin Gunilla on november 18, 2011 at 6:51 e m said:

  Naaaw… började nästan grina när jag läste om Jonas kärlekshandling till dig! <3 Fantastiskt härligt!!!

 2. Kusin vitamin igen on november 18, 2011 at 6:55 e m said:

  Vilket för övrigt är tur för oss, din "fan-club" som följer dina matäventyr med stort intresse:)

 3. MATSAFARI on november 18, 2011 at 9:28 e m said:

  Kisn vitamin: Ja, jag tjöt så tårarna sprutade här igår! Han är alldeles för snäll min lilla bror! det är skitkul att ni följer mina köksäventyr!Då vet man att man inte bloggar ut i tomma intet:)

 4. kaksmulan on november 18, 2011 at 10:04 e m said:

  Ja här trillade nästan tåren bara av att läsa ditt inlägg… och som sagt tur för oss 😉

 5. Mårtenssons kök on november 20, 2011 at 8:04 e m said:

  Åh så kul, så glada vi blir för din skull! Vilken fin bror du har, honom måste du vara rädd om…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation