En hamburgare med stort H. Behöver jag säga mer?

HÖGREVSBURGARE ( 2 pers)högrevsburgare

BURGARE:

300 gr högrevsfärs ( eller annan färs)

4 msk cheech smokin´chipotle hot sauce ( finns att köpa här)

2 nypor salt

Tillbehör: Ost, sallad, tomat och klyftpotatishamburgare

Gör så här: Lägg färsen i en skål. Tillsätt såsen och salt och vänd försiktigt runt allt tills allt är jämn fördelat. Dela färsen i tv delar och forma varje del till en burgare. Stek några minuter på varje sida. Servera med valfria tillbehör.

//

Ann-Sofi

 

 

 

7 svar till “HAMBURGARE”

  1. Malin´s Diner skriver:

    Men ahhh, tror nästan att hemmagjorda burgare är min favvorätt. Så förbenat gott helt enkelt!

    Kram kram

  2. Kim skriver:

    Nej, du behöver inte säga ett ord mer. Och jag får knappt fram något mer, har fullt med dreggel i munnen.

  3. Men så gott! Som svar på din fråga: Ja, det är den torkade på burk som även kan heta Provencalsk krydda/örter.

    Må så gott!
    Nadja

  4. Erika skriver:

    Jag har en bit högrev i frysen som jag tänkte mala och göra burgare av. Nu blir jag än mer sugen. Mmmmmmmm.

  5. Ickemickan skriver:

    Perfekt att man ska dela i tv-delar också! 😉

  6. Hemmaburgare är ju så gott!

  7. Emmy skriver:

    Håller absolut med! Högrevsburgare blir helt ljuvligt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation