Hej! Det var lääänge sen! Jag har inte riktigt haft tid till internet under ett par dagar eftersom vi är i full planering över nästa helg då vi kommer ha 50 matgäster till min sambos 30 årskalas! Åh jag längtar som attan att få träffa alla kompisar som vi inte sett på många år och alla födelsedagspresenter som jag kanske får hjälpa till att öppna!!!!! Som ett litet barn tänker jag vara den första att erbjuda mig att hjälpa till vid det momentet för städa efteråt, det är ju verkligen inte roligt!
Det kommer bli en stor utmaning att laga mat till så många, oh my god, 50 pers! Vilken tur att jag tycker det är roligt att laga mat! Jag hade gärna tagit hjälp av den där proffskocken jag eftersökt i tidigare inlägg, ingen tv-kändis kock så långt ögat kan nå…crap! Men idag damp det ner en kockbok i brevlådan utan avsändare och man får väl vara tacksam för det lilla:) Här kommer en måltid från förra veckan! Helgrillad kyckling! Det är super tycker jag! Jag hatar de där färdiggrillade kycklingarna man kan köpa i butik!

HELGRILLAD KYCKLING MED ROSMARIN OCH VITLÖK 
1 färsk hel kyckling
4 rosmarinkvistar
4 vitlöksklyftor
Gör så här. Snitta några snitt i kycklingen och stick ner rosmarin och vitlök i de hål som blir. Lägg kycklingen i en ugnsform och droppa lite olivolja på skinnet. griljera i ugnen i ca 1-1,5 timme beroende på vikt och storlek. 

Det blir saftigt och gott kött som du, om det blir något över kan använda i pajer,sallader eller gratänger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation