Mat som sköter sig själv är ju vissa dagar väldigt skönt. Visst, det är roligt att laga mat, men ibland räcker tiden inte till.
Tillhör du en av dem som glömt bort kronfågelskandalen då man hittade glasskärvor i några paket? Ja, jag tänker inte på den historien längre och jag köper fortfarande kronfågel. Hur troligt är det att samma misstag råkar inträffa ytterligare? Nä, jag tror kronfågel, efter den historien, såg över sina rutiner och glas i kycklingfilé är nu inte ns ett minne blott.


KYCKLINGFILÈ PÅ SPENATBÄDD

2 pers

2 kronfågel frysta kycklingfiléer
1 näve färsk spenat
1 krm chili
1 krm paprikapulver
1 krm vitlökspulver
1/2 krm svartpeppar
1 krm salt
2 dl matlagningsgrädde

Cashewnötter

Gör så här: Lägg spenat i botten på en ugnsform. Lägg de frysta kycklingfiléerna över. Blanda alla kryddorna med matlagningsgrädden och häll denna över kycklingen och spenaten. Låt stå i ugnen ca 50 -60 minuter i 225 grader. Innan servering kan du strö över cashewnötter.Servera med rösti, pasta eller vad du nu har hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation