Inte för att jag är snål utan det är snarare av girighet jag skulle låta bli att öppna dörren om en kaffegäst skulle ringa på dörren när jag har det här kaffet hemma. Det här kaffet behåller jag för mig själv! Jag älskar starkt kaffe och jag älskar att ha massor med mjölk i mitt starka kaffe. Jag skulle inte kunna leva utan min mjölk-skummare och det spelar ingen roll om det är tidig morgon eller sen kväll, skummad mjölk ska det va…ALLTID.

 Det här kaffet köpte jag häromdagen och jag gillar det skarp. Gevalia Indonsian lava, och det var orden djärv och eldig som lockade mig till köp den här gången. Klart jag vill veta hur ett djärvt kaffe smakar, nu vet jag, det smakar djärvt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation