Vet ni, i morse när jag gick upp så snöade det! Jippie vad glad jag blev! Genast kom jag i julstämning och nynnade lite så där härligt falskt på  ”jaaaag såg mamma kyssa tooomtäääään jaaaa” när jag borstade tänderna, stod i telfonkö till sjukuset,satt på toa samt sminkade mig, ja visst, jag gjorde alla dom grejerna samtidigt! Jag är tjej och kan därmed göra flera olika saker samtidigt och jag gör det bra! Våra katter Decibel och Lois blev alldeles förskräckta av att det snöade och lade öron bakåt och fick stora ögon, för inte kunde det vara min sång inte, nä det tror jag inte!
Nu är vi ensamma hemma, jag och katterna, då sambon är ute och spelar. Trots att min sambo har hållt på med musik på heltid i 5 år nu så vänjer vi oss inte vid dom länge turnéerna och fy vad kallt det blir i sängen när husse inte är där tycker matte. Decibel, minstingen i familjen, tar varje tillfälle att hitta på bus  nu när husse inte är hemma, husse är lite strängare än matte faktiskt. Se här bara vilken dansös hon är och likt Mike Tyson boxar hon på den falska kristallkronan i matrummet mitt framför ögonen på matte!!!

Jag kan också tillägga att det lilla odjuret bara vände sig om och typ fnös när jag ”fy:ade” och tog ett graciöst skutt ner från bordet och tog sats och hoppade rakt upp i dörrposten och gled sakta sakta ner längs listen med tapeten i klorna så det gnisslade i hela huset. Den blicken mina vänner, den blicken man får av en katt när den gör något den vet att den inte får göra! Ja, den får en att känna sig så billig, så maktlös och vanmäktig att man nästan blir rädd. Om min katt kunde hånskratta i det ögonblicket då tapeten tog fast i klorna, ja då hade det ekat i HELA Hultsfred! Och lika högt hånskrattar jag då jag i ren hämnd sekunden efteråt plockar fram klosaxen! HA! Jag vann!

Här kommer måltiden som vi alltid gör när husse är borta! Vi har gjort några olika varianter av rätten Pasta med kräftstjärtar! Och i ren lathet länkar jag bara enkelt till receptet HÄR och HÄR.

Ha en underbart fin mådagskväll därute i stugorna! Och så här ser det ut när jag/vi bloggar, ursäkta den dåliga kvalitén på bilden men vi sitter i mörker! Inte för att spara på elen eller nått utan helt enkelt för att det är mysigt! Hur eller hur så är det en go katt jag har i knät och som nyfiket ALLTID följer bokstäver och pilar på skärmen!
Katten hälsar och undrar om hon är kändis nu och om någon i så fall skulle vilja ha en kattautograf?
Vi kan heller inte bestämma oss vilken design vi ska ha nu i juletider här på MATSAFARI! Decibel tycker ju att en bild på henne skulle passa bättre som bakgrund medan jag som är huvudansvarig egentligen, önskar något rött, juligt och glatt:)

3 Thoughts on “NÄR RÅTTORNA ÄR BORTA DANSAR KATTEN PÅ BORDET

  1. Alexandra - Kärlek på tallrik on december 6, 2011 at 12:23 f m said:

    HAHAHA! Vad härlig du är! Jag kan väl tänka mig den där blicken, katter har en tendens att veta precis vad de vill och hur de ska få dig att förstå att du inte kan göra någonting åt det 😉 Själv har jag hund, de är lite enklare. De gör det de inte får, men de har i alla fall vettet att se otrooooligt ledsna och skamsna ut efteråt, så man känner sig lite auktoritär i ett par sekunder innan man fattar hur inövad looken är 😀 Dessutom ÄLSKAR jag namnet Decibel, vilket underbart kattnamn!

  2. Veronica on december 6, 2011 at 5:59 f m said:

    Ha, ha! Vår klosax åkte oxå fram en gång för längesen när katten drog sig fram under bäddmadrassen i vår f d vattensäng. Jag ser framför mig hur hon liksom fällde ut klorna och drog sig fram. Den blev väldigt billig sedan -sängen alltså, och katten me! Hi!!!

  3. Fröken Dill on december 6, 2011 at 11:44 f m said:

    Sööt katt! Definitivt känd nu!!!Vår Agnes, en 12-årig cornish rex, är lite för gammal för de värsta busen, men vad gör det när vi också har lilla illervalpen Vintra. Hon busar för flera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation