Jag bara måste berätta för er om den här roliga nyheten. Systembolaget satsar ju mycket på sitt alkoholfria sortiment, vilket jag tycker är oerhört bra då målgruppen som inte dricker alkohol ändå kan finna ett festligt alternativ. Nu förstår ni, detta kanske kan låta som ett aprilskämt men jag är fullt allvarlig när jag säger att systembolaget släpper en alkoholfri snaps den 1 november i år.

( Bild lånad av svenska dagbladet)

 Ja varför inte? Hur många jular har inte blivit förstörda för många,där alkohol varit den största boven. Detta kanske bidrar till att fler väljer en vit jul? Ett bra och kul initiativ men jag själv kommer nog inte välja det alternativet på mitt julbord. Vad tycker du? Lockar alkoholfri julsnaps bara fram ett skratt?

5 Thoughts on “NYKTER SNAPS

 1. Sv: Tack så mycket snälla du, så kul att du tycker så! Hum, alkoholfri snaps.. Är inte en del av smaken just sprit i snaps?

 2. Alexandra - Kärlek på tallrik on oktober 10, 2011 at 4:16 e m said:

  Jag tycker verkligen VERKLIGEN inte om snaps,det här skulle kanske kunna vara något för mig <3 Fast smakerna skrämmer mig lite 😉

 3. Ann-Sofi on oktober 10, 2011 at 6:40 e m said:

  Emilia: Ja visst är det spriten som är mer än hälften av smaken i snaps. Hur ska en alkoholfri snaps få det där starka varma som sprider sig i strupen efter en hutt? Vi får helt enkelt pröva när den börjar säljas!

 4. Ann-Sofi on oktober 10, 2011 at 6:43 e m said:

  Alexandra: Ja smakerna låter knasiga kanske? Jag lovar att tala om hur det smakar om jag vågar mig på att smaka när de kommer i november.

 5. Mårtenssons kök on oktober 10, 2011 at 7:15 e m said:

  Alltså, det låter ju så konstigt så man vill ju prova. Men det är ett riktigt bra initiativ tycker vi faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation