De här kokoskakorna med saltlakrits räcker inte särskilt länge eftersom de blir så förbannat goda! Mer än så behövs inte sägas idag.

SALTA FISKKAKOR ( ca 20 st)kakorkorvwok-980x667

2 ägg

1 dl strösocker

1 dl rapsolja

5 dl kokosflingor

10 salta fiskarkakorkorvwok1-980x667

Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop socker och ägg. Rör sedan ner rapsoljan och kokosflingor.Hacka fiskarna i småbitar. Blanda ner dem i smeten. Låt smeten stå och svälla i ca 10-15 minuter. Klicka ut 20 ” kluttar” av  smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 12 minuter. Farligt goda!

Ni har väl inte missat att Yves Rocher har fraktfria beställningar och slutrea just nu. Och när du lägger en beställning kan du bland annat välja en extra bonusgåva. Varför inte  göra något bra för moder jord och då välja att plantera 3 träd?

//Ann-Sofi

 

8 svar till “SALTA FISKKAKOR”

  1. Katarina skriver:

    Men, åh vilka härliga kakor.

  2. Haha jag trodde först det skulle vara typ fiskbiffar 😉 Men icke!

  3. Erika skriver:

    Hmmm, något att baka till sambon som älskar salta grejer. Kram!

  4. Kim skriver:

    Ha ha håller med Sara, trodde vi skulle bjudas på fiskbiffar! Det här är ju snäppet bättre må jag säga. Kokos och lakrits… Klart det funkar!

  5. KarinW skriver:

    Men vilka häftiga kakor, har aldrig sett det där receptet!

  6. De där rackarna har jag gjort nån gång. Sååå sjukt goda! Speciellt om man älskar både kokos och lakrits!

  7. Mårtensson kök skriver:

    Men vilket häftigt kakrecept, perfekt för fiskälskare som oss (och dej)! Vi ska absolut testa att göra dessa så fort som möjligt.
    Kram, kram.

  8. Emmy skriver:

    Jag kan förstå om dessa kakor inte behöver någon närmare presentation. Låter snuskigt goda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation