Skönero är en nötgård som ligger en bit utanför Valdemarsvik Östergötland. Här föder ett familjeägt företag upp nötdjur av rasen charolais, angus och hereford. Här finns inga mellanhänder utan de föder upp, styckar och slaktar själva.Företaget håller sig till svenska gamla traditionella styckningstekniker och man hängmörar köttet för bästa smakupplevelse.

(bild lånad av Skönero)

Här hittar du både gårdsbutik och slakteri och har du en gång ätit Skönerokött så kommer det vattnas i munnen varje gång du tänker på skönero i fortsättningen. Köttet smakar som en dröm faktiskt förutsatt att det är tillagat på rätt sätt måste tilläggas.

(bild lånad av Skönero)

 I deras gårdsbutik hittar du allt du behöver för en lyckad måltid. Här finns nya spännande köttdetaljer, köttlådor, marinader och massor av goda kryddor. Närmsta återförsäljare i regionen jag bor i är ICA kvantum i Vimmerby (det säger jag inte för att jag jobbar där:) men nu för tiden kan du beställa kött direkt i deras webbutik och få köttet levererat hem till dörren inom ca 2 dagar. Vilket betyder att företaget är nytänkande, serviceinriktat samt kvalitétskunniga och deras störta mål med verksamheten är att du som kund ska vara nöjd.

(Bild Skönero)

När det gäller webbutiken finns det otroligt många valmöjligheter, du kan välja på tjur eller kviga, om du vill ha köttet i bit eller skivat eller om du vill ha köttet med eller utan kappa. Du kan till och med välja mörningstiden på ditt kött.Är du inte så kunnig inom kött så finns det massor rekommendationer på alla bitar du kan beställa för att din måltid ska bli så bra som möjligt. Här finns recept, tips och mycket trevliga bilder.

(Bild: Skönero)

Om du inte vill beställa köttet via internet så har företaget förutom sin egen gårdsbutik även en butik i Västervik samt en butik i Linköping och de levererar även kött till en del livsmedelsbutiker runt om. Det som är fördelen med internetbeställning är att avstånd inte är några problem, företaget skickar kött över hela Sverige. Det kallar jag service!

För mer inspiration och för att komma till webbutiken besök :
SKÖNERO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation