Hej. Jag har inte gått under jorden eller så, jag har bara upp till halsen mycket saker jag måste göra. Självklart är det min blogg som blir lidande i första hand men snart börjar semestern och då har jag all tid i världen att inspirera till god matlagning. Midsommar kom och försvann, det var säkert likaså hos er. Varför ska allt som är roligt ta slut så fort? Jag var hemma hos vänner och spelade charader, grillade och umgicks. Vi  hade jättetrevligt och helt plötsligt var kl 3!!!! Jag hade till och med knutit mig en krans dagen till ära och sill-lunchen intog jag och katten hemma i köket.

 Just nu, hör och häpna, lägger jag stenplattor på uteplatsen här hemma. Som ni vet så är jag ensamstående ganska ofta och då får man vara sin egen karln och göra sånt som egentligen är ”karla-göra”. Jag kan absolut inte ens lägga stenplattor men jag gör det ändå och jag borde egentligen inte ens orka lyfta en stenplatta men jag gör det ändå.

 När jag är färdig ( om jag blir färdig)  så ska jag bli en sån jävla rå anti-feminist! Kanske den första i Sverige! Jag vill inte alls ha jämnlikhet! Jag vill absolut inte att vi kvinnor ska behöva skita ner fingrarna och bryta naglarna bara för att vi ska bli mer jämnställda. Plattläggning, det är fan inte kvinnogöra 😉 Vi hörs snart igen om jag inte råkar lägga mig själv under en platta och bli platt. Om 4 dagar har jag semester! Jiiihaa!

6 Thoughts on “SOMMAR

 1. Du kan du 🙂 Ha det bra.

 2. Duktiga du! Var försiktig bara. Det är ganska tungt arbete. Ser fram emot dina inlägg vart efter. Men stressa inte. Njut av sommaren också. Kram

 3. Vad duktig du är som lägger plattor, hade jag aldrig gett mig på!!!
  Kram

  • matsafari on juli 8, 2013 at 9:13 e m said:

   Haha ja tyvärr är det så att jag inte känner någon annan som kan så jag är helt enkelt tvungen…Annars hade jag sagt precis som du ”aldrig gett mig på”!
   Men jag har fått arm-muskler de här veckorna! Jag är snart nästan lika stark som Pippi Långstrump 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation