Alltså när jag gick i småskolan pratade fröken i min klass om att det var regnskogen, skogen och alla växter som försedde världen med luft. Jag fattade inte det där riktigt och jag satt i timmar hemma och stirrade på krukväxterna i fönstret för att se om det verkligen var sant. Hade det varit så att det kom luft från mina blommor så hade det väl kommit bubblor från växten tyckte jag? Det gjorde det aldrig om ni undrar! Och jag förstod verkligen inte det där!

Det är väl så…vissa saker kommer man nog aldrig förstå helt enkelt. Jag förstår exempelvis inte varför spagetti carbonara inte äts oftare här hemma? Det är ju så förbannat snabblagat!

SPAGETTI CARBONARA ( 4 pers)

2 paket bacon, strimlat

2 dl matlagningsgrädde eller vispgrädde

1 dl riven ost, gärna parmesan

2-3 krm svartpeppar

4 äggulor

 

3 portioner kokt spagetti

  Gör så här: Koka pasta enligt anvisning på paketet. Stek upp strimlat bacon och häll på med matlagningsgrädden och tillsätt osten. Krydda med svartpeppar och häll upp pasta på tallrikar och slå carbonaran över. Sätt äggulan i mitten av tallriken och servera!

 

5 Thoughts on “SPAGETTI CARBONARA

  1. Jag äter typ aldrig carbonara – förstår inte heller varför! Galet!

  2. Här äta det ganska ofta, sååå vansinnigt gott ju! 🙂

  3. Jamen mums!!!! Pasta carbonara hör verkligen till en av mina favoriter oxå! Min sambo brukar laga det med jämna mellanrum och det är jag glad för 🙂 Det är nämligen han som har hand om maten härhemma för det mesta, mat är liksom inte riktigt min grej, ja förutom att mumsa upp den då föstås!

    Ha en fin dag!

  4. Vi är periodare. Du har rätt det är ju så himla enkelt och så himla gott!
    Lena från make a head food

  5. och så är det ju så jäkla gott! Nu undviker jag ju kolhydrater vilket innebär att jag sällan äter pasta. Men nästa gång jag gör ett undantag blir det nog pasta carbonara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation