Ingen fisk är så god som en skiva tonfiskstek. För den som inte gillar fisk är färsk tonfiskfilé ett måste att prova eftersom det mer smakar som kött. Tonfisk på burk smakar något helt annat och går inte alls att jämföra i smak eller konsistens. Du behöver bara salta och peppra och sedan steka tonfiskfilén några minuter på varje sida och resultatet blir kanon.

TONFISK MED POTATISSALLAD
2 pers
2 tonfiskfiléer
2 krm salt
2 krm peppar
2 portioner potatissallad med senapsvinägrett recept hittar du här
Gör så här: Blanda ihop potatissalladen dagen innan så smakar den mer. Stek tonfiskfiléerna med kryddorna ca 2-3 minuter på varje sida på medelvärme i en stekpanna. Klart att servera!

Ett svar till “STEKT TONFISK OCH POTATISSALLAD”

  1. Mårtenssons kök skriver:

    Tonfisk är riktigt gott, vi brukar köpa på oss en rejäl laddning när det är bra pris. Fast vi steker dom hälften så länge, tycker att de blir alldeles för torra annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation