Så ja. Då var det dags för presentation av trerättersmenyns varmrätt. En megagod viltsvinsrulle. Låt er väl smakas medan jag sitter här och försöker lära mig min nya mobiltelefon jag nyss köpt. Nu så här med facit i hand, så var kanske iphone inte just det jag behövde. Jag trodde jag skulle bli så mycket lyckligare…Men jag känner inte en enda stuns av lycka i kroppen. Allvarligt…Det här med teknik och alla jävla lösenord man måste ha…Jag fattar faktiskt ingenting!

VILDSVINSRULLE ( 4 pers)vildvinsrulle

600 gr vildsvinsfärs

2 vitlöksklyftor

100 gr vitlöksost typ piladelphia

12 skivor chorizokorv

SÅS:

1 burk krossade tomater

1 msk timjanvildsvinsfärs

Gör så här: Pressa ner vitlöken i färsen, Smaksätt med salt och peppar. Bred ut hela färsen i en fyrkant på ett bakplåtspapper. Bred vitlöksosten ovanpå och lägg choritzokorven ovanpå. Rulla sedan ihop färsen till en rulle med hjälp av bakplåtspappret. ”Spackla” och tryck  ihop  alla ändar och skarvar så det blir en rund korv av hela färsen. Stek rullen runt om i en stekpanna. Tillsätt krossade tomater och timjan  i stekpanna  när rullen fått färg.Använder du en stekpanna som tål ugn så ställ gärna in hela stekpannan i 200 grader i ca 10 minuter. Rullen är färdig när den är genomstekt.Servera med klyftpotatis. vildsvinsfärs

 

Den här rullen går att göra på all typer av färs.

6 svar till “TRERÄTTERS DEL 2 VARMRÄTT: VILDSVINSRULLE”

  1. Malin´s Diner skriver:

    Men vilken smart maträtt!

    Kram kram

  2. Amanda skriver:

    Oj, vad gott det lät!

  3. Nä, teknik är inget för mig heller. Fattar liksom inte. Kan ju bli tokig för mindre.
    Men rullen passar mig. Riktigt festlig och fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation