Åh vad bra gårdagen blev! Min sambo sa att han aldrig kunnat fått en bättre födelsedag! Yes, High five och klapp på axeln till mig:) Allt var genomtänk med omsorg från början till slut! Med det var en sak som gick åt helvete och kanske egentligen det viktigaste av allt…FÖDELSEDAGSPRESENTEN! Jag hade bokat tid hos AH massage i Vimmerby till min sambo men när vi kom dit på den bokade tiden var dörren låst och vi möttes av en lapp ” Stängt pga sjukdom” ! Nej!MEN…VAD FAAN! Visst, alla kan bli sjuka! Men de kunde väl ringt och berättat detta så vi slapp åka 2 mil i onödan och min sambo hade inte behövt bygga upp massa förväntningar för att sedan besviket åka hem utan någonting. Som tur var ställde floatingcenter här i Hultsfred upp och öppnade upp på sin stängda dag för att min sambo skulle få någon sort upplevelse på födelsedagen! Ett stort tack till dom! Men det jag egentligen skulle dela med mig av idag var ju vår fantastiska frukost vi åt på morgonen på den här stora dagen:)

Alla blommor som pryder bordet är egenodlade! Till och med rosorna. Tänk, att jag i november plockat in färska rosor från trådgården!!!! De lila blommorna är borgonvillea sånna ni vet som man ser på sin utlandsemester:) Jag är tokig i exotiska växter och har alla möjliga här hemma. Min hibiskus blommade lagom till den här dagen också, så orolig jag har varit att den inte skulle det!

 Men ibland har man flyt! till frukost åts äggröra, bacon, lax, rostat bröd, yoghurt…Ja en riktigt bufféfrukost med andra ord!

Aldrig har jag varit så mätt efter en frukost! Magen började faktiskt inte kurra förrän runt 6 på kvällen.

 Det kallar jag en bra frukost! Jag återkommer med trerättermenyn vi åt på kvällen. Den blev också en vinnande succé precis som den här frukosten. Har jag tur så blir grytan jag ska göra till kalaset i morgon också en smakrik wow-upplevelse:-) Vi får se!

Ha en underbar helg alla ni söta människor därute. Tack för alla fina kommentarer jag fått i förra inlägget, även att jag inte träffat mina läsare i real life så känns det som om jag känner er ändå!

6 Thoughts on “VÅR LYXIGA FRUKOST

 1. Mårtenssons kök on november 25, 2011 at 3:30 e m said:

  Verkligen ingen dålig start på dagen ni fick, absolut klapp på axeln! Och en underbart fin dukning, riktigt romantisk.Men så dåligt att de inte kunde ringa er i alla fall, tur det löste sig. Hoppas ni får en riktigt bra adventshelg.

 2. Millas Hälsoblogg on november 25, 2011 at 7:00 e m said:

  Riktigt fin dukning. Ser framemot recepten

 3. JadesWorld on november 25, 2011 at 8:57 e m said:

  Du är juh riktigt duktig du!! Mkt fina bilder på en vacker dukning 🙂 Må säga att din blogg är riktigt proffsig! Puss på dig! <3

 4. Alexandra - Kärlek på tallrik on november 27, 2011 at 8:52 e m said:

  Åååh, härligt värre! Vilken trevlig frukost du ordnat, och roligt att den kunde kompletteras med egenodlade blommor 😀 Men huu vad dumt av dem att inte ringa och berätta att massagen var inställd! Tur att det ordnade sig <3

 5. Vardaxlyx on november 28, 2011 at 8:28 f m said:

  Vilka härliga bilder =)Önskar dig en trevlig måndag!Kram

 6. MATSAFARI on november 28, 2011 at 5:23 e m said:

  Mårtenssons kök: Vi har haft en jättespäckad adventshelg med kalas och gäster. Nu äntligen har vi insett att det faktiskt varit första advent i helgen;-D Milla: Ja, jag ska försöka lägga upp alla recepten i veckan. Den blev en toppenmeny och min sambo var mer än nöjd:)Jades world: Vad kul att du gillar min blogg, proffsig vet jag inte men jag har försökt göra den trivsam så att människor som tittar in gärna vill komma tillbaka. Snart flyttar bloggen till en ny adress och då hoppas jag att du följetr med:-DAlexandra: Ett litet samtal hade underlättat faktiskt! Det var dåligt av dem. Men vi tittade runt i antikaffärer och hade jättemysigt ändå men lite snopet var det för min sambo som byggt upp så mycket förväntningar.Vardagslyx: Trevlig måndag till dig också. Tack för titten:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation