Herregud vad är det som har hänt???? Jo, det är 2:a advent! Fasligt vad tiden springer i väg och vilket väder vi har haft den här helgen. Regn, regn, regn och lite blåst eller snarare, mycket,mycket,förbannat mycket blåst. Jag deppar inte ihop alldeles för det, utan jag gjorde detta till den så kallade kreativa helgen. Ni vet när man mår så där lite halvrisigt i sinnet, känner sig deppig och har lite ångest i bröstet. Tyvärr är det då man blir så där fabulöst kreativ på det konstnärliga planet, i allafall jag, då man konstant skapar med händerna utan mat, dryck och toalettbesök under flera timmar. Så i helgen har det tillverkats smycken, målats med akrylfärger på duk och ”gråtmusiken” har pumpats ut ur högtalarna för att komma i ännu mer stämning. Det känns liksom så skönt efteråt, att man fick ut det där som trycker  inuti och jag är otroligt tacksam över den konstnärliga ådran jag ärvt av någon avlägsen släkting från forntiden.Tack för det…televerket!
Här kommer lite bilder från helgens skapelser, skulle du bli sugen på att äga något av dessa så kostar de absolut inte en förmögenhet och hojta till om du blir sugen för jag kan verkligen inte äga alla dessa smycken själv. Alla smyckesdelar skall vara nickelfria, varje smycke är handgjorda av mig och jag gör endast  ett exemplar av varje smycke. Jag kan skicka smyckena via posten. Mejla mig på annsofikarlsson@live.se om du vill köpa några av dessa ”mästerverk”:

Örhängen rosa,svart med hjärtan pris: 30 kr

Skyddsänglar 1 st med rosa kjol, 1 st med vit kjol pris 30 kr/st
Skyddsängel med fjäril rosa,svart att hänga i halsband eller liknande. Pris 40 kr
Armband rosa svart med hjärta 22 cm pris 50 kr
Armband med röd blodsdoppe och vingar,15-21 cm Pris: 60 kr
Armband fjäder rosa droppe och stjärnor 18 cm pris: 60 kr
Armband fjärilar svart och silver med hjärtan, 18 cm Pris: 60 kr
Armband hjärtlås med nycklar 18 cm, Pris: 50 kr
Armband silverfärgadeoch svarta pärlor med vinge, 19 cm Pris: 60 kr 

Och så över till den kanske inte lika kreativa tallriken, en vegetarisk sådan eller jag vet inte? Kanske vegetarianer inte äter ägg?

STEKT TRYFFELPOTATIS OCH ÄGG
(1 pers)
3 fasta kokta potatisar skuret i mindre bitar
1 msk hackad persilja
5 coctailtomater
1 ägg
salt och peppar om man vill
några droppar tryffelolja på potatisarna
Gör så här. Stek potatisarna i smör tillsammans med tomater och persiljan. Stek ett ägg. Droppa några droppar tryffelolja på potatisen, lyxigt och gott i munnen.

Trevlig söndagskväll på er ! Hoppas ni får en underbart trevlig vecka!

4 Thoughts on “VEGETARISKA TALLRIKEN OCH DEN KREATIVA HELGEN

  1. Ååååhhh..så fina smycken Efva Attling…släng dig i väggen.

  2. Alexandra - Kärlek på tallrik on december 4, 2011 at 6:44 e m said:

    Haha, joho då! Jag äter ägg i alla fall, så vet jag inte hur andra vegetarianer gör 😉 Ser och låter ljuvligt (ut) 😀 Och dina smycken – ojojoj säger jag bara, tänk att du är duktig på BÅDE mat och smycken! Hann du med alla dessa på en enda helg? Hoppas det hjälpte och deppigheten lyfte lite <3

  3. Mårtenssons kök on december 4, 2011 at 7:18 e m said:

    Så, det är inte bara mat du är duktig på, det gäller även smycken. Så fina! Kul att deppigheten kan leda till kreativitet, lite lättare att "stå ut" då:)Hoppas du får en riktigt fin vecka!

  4. Vardaxlyx on december 4, 2011 at 7:36 e m said:

    Jätte fina smycken!Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation