Ädel matlagning? Ja, inte står jag som en riddare i ringbrynja, hjälm och svärd i köket  även om jag faktiskt skulle tycka den synen var ganska rolig.  Just ordet ädel har ju ganksa många betydelser men just till den här kycklingen passar utsökt bättre! Mer än så ord:ar jag inte idag. Finns inte tid faktiskt, jag är hemma på lunch just nu och får återkomma med ord vid senare tillfälle. Ha nu en underbar fredag!

KYCKLING MED WHISKEYÄDEL OCH RIS ( 2 pers)

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 100 gr whiskeyädelost
  • Serveras med valfri mängd ris

Gör så här: Lägg kycklingfiléerna i en mindre ugnsfast form. Slå över matlagningsgrädden och smula sedan ädelosten över kycklingen. Ställ in i ugnen i 200 grader i ca 40 minuter.Gör några armhävningar och situps under tiden du väntar eller dra en dans med dammsugaren. Servera sedan med ris och kokta grönsaker.

 

8 Thoughts on “ÄDEL KYCKLING

  1. Ser mumsigt ut, jag älskar ädelost:)
    Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  2. Det är ju precis ett sådant recept jag letat efter! Jag älskar ädelost!
    Ha en fin 1:advent!

  3. aldrig ätit ädelost,dem ser för farliga ut och äta så men i mat ser de riktigt gott ut

  4. En kyckling helt i min smak!

    Lena från make ahead food

Lämna ett svar till matsafari Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation