Det var evigheter sedan, förlåt. Jag förklarar det med att jag har börjat ett nytt jobb och samtidigt haft en stort sidoprojekt till bloggen som jag kommer berätta mer om framöver. Och så kan vi skylla på snön också! Den ihärdiga vintern som bitit sig fast. I morse när jag vaknade hade jag träningsvärk på hela höger sida eftersom jag skottade både garageuppfarten på 75 kvm och runt huset igår. Så det känns som jag går runt som en fyffes-banan med böj som lutar lite åt vänster.
Men när det gör lite ont i kropp (eller själ också för den delen) så är mitt tips att döva det tillfälligt med lite god mat. Här kommer ett fint drinktilltugg som passar till kvällens mello.
1 paket vitlökssalami
Dipp:
1 dl kesella
1 tsk olivolja med citronsmak
1 krm svartpeppar
Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader.Lägg alla salamiskivor på en plåt och sprid ut dem så de blir lite mellanrum mellan dem. Låt dem stå i ugnen i 15 minuter. Blanda under tiden ihop ingredienserna till dippen. Låt salamin svalna och servera sedan som tilltugg.
Åh så kul att hitta en ny matblogg! Hittade hit via Millas hälsoblogg! Den dippen måste testas! Jag gör också salamichips ibland och det lät gott med citrontouchen!
Kram Jenny
Kul! Välkommen!
Och så roligt att du hittade något du gillar 🙂
Välkommen åter!
Kram