Jag har helt slutat köpa de där frysta hamburgarna. Hellre köper jag färska eller gör mina egna. Hamburgerbrödet får gärna vara hembakat men det är sällan jag gör det. Lite konstigt är det faktiskt när man tittar på bäst före datumet på en del hamburgerbröd i butik….Hållbarhet i ett halvår!!! ibland mer!! = ( Hur funkar det? Och varför?
Hamburgare vill jag ha med ost, tomat och paprika och jag skippar gärna pommes och dressing.
Ja fisk är alltid gott 🙂 Bra blogg du har också, massa goda recept.HAde så bra!
mm en riktig buse, idag tuggade hon sönder mina hörlurar istället:P
Jag brukar också göra egna burgare och utan bröd och pommes. Vi kör med stekt vitkål och ibland smaksatt med sambal olek. Mumms 😀
Sv: Tack så mycket! Jo, så kan det kanske ha vart 🙂
Tänkte bara säga att du nu har chansen att bli helgens blogg och du länkas inför mina 300-700 unika besökare/dag så passa på att anmäla dig:)http://www.domkallarmighannes.com/2011/03/helgens-blogg.html