Jag har lagt upp recept på Tortellinilåda tidigare på MATSAFARI men nu gjorde jag en ny variant där jag varvade tortellini med krabbkött och tonfisk på burk. En jättegod kombination faktiskt.Man kan ju välja att ha två burkar tonfisk eller två burkar krabbkött istället för att blanda två olika smaker om man hellre vill det. Om jag själv fick välja skulle jag ta krabbkött för det slår högre i min mun än tonfisk.
TORTELLINILÅDA MED TONFISK OCH KRABBA
150 gr tortellini med ostsmak
1 burk krabbkött
1 burk tonfisk i vatten
2 dl matlagningsgrädde
1 dl riven ost
Gör så här: Koka tortellini enligt anvisning på paketet. Fin födela tonfisk och krabbköttet. Smörj en ugnsform men smör och varva tortellini med tonfisken och krabbköttet i formen. Häll över matlagningsgrädden och strö över osten. låt stå i ugnen i 220 grader i ca 15 minuter.
Jag wokade frysta taigrönsaker i chili som tillbehör. |
Det går naturligtvis bra att servera en vanlig grönsallad till. |
Tack vilket enkelt och bra recept! Blir perfekt att göra imorgon måndag. Sitter och jagar veckans recept bland bloggar och andra matsajter. Måndag blir det tortellini med tonfisk – ingen krabba för mig 🙂