Så där ja, nu börjar glöggmyset. De här lätta små godbitarna måste ni prova.Om det skulle bli några över ( ja sa OM!) så går bollarna jättebra att frysa. Tack och hej leverpastej!
Chokladbollar med pepparkakssmak ( ca 25 st)
100 gr mjukt smör
1 1/2 dl socker
3 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
2 msk pepparkakskrydda
2 msk starkt kaffe
Dekor:
Gör så här: Blanda smör, socker och havregryn. Tillsätt vaniljsocker, kakao och pepparkakskrydda. Blanda till sist i kaffet och blanda allt till en jämn och fin smet. Rulla smeten till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor. Servera till glöggen.
Spännande! får du bjuda på när jag kommer förbi på kaffe snart ;D
Du är välkommen när du vill:)
Åh, chokladbollar som jag älskar! De här låter supergoda 🙂
Enkelt också. Det är en stor anledning att jag kommer ha dem här på gottebordet:)
Oj dessa måste jag bara prova, låter supergoda jö
/Nadja
Otroligt lätta också. Det ska inte glömmas bort. Då menar jag lätta som i att laga och inte lätta som i nyttigt;-)