Det som göms i snö kommer upp i tö… Jag är tillbaka efter en längre tids tystnad. Det är svårt att få tiden att gå ihop då jag är hobbyhantverkare, sen har jag tyvärr  också haft lite skrivkramp med släng av svag prestationsångest.

Nu ska jag göra ett nytt försök att hålla liv i receptet och dela med mig lite av vad som händer i huset, trädgården och i det fina livet.

Just nu, njuter jag. Njuter av hur jag kan pigga upp hemmet med vitsippor som sätts ihop till små arrangemang och snart står vi mitt i de allra finaste månaderna, maj, juni, juli och augusti.

Det är i de här månaderna jag skuttar runt som allra mest i skogen, där jag trivs bäst! I år kommer semestern tidigt och jag håller tummarna att den inte regnar bort och att jag inte fryser ihjäl som förra året.

Jag har ju nu efter all tystnad några recept i lager, så jag hoppas ni hittar tillbaka till mig och min matblogg. Jag hoppas ni inte övergivit mig helt och om har ni det….SNÄÄÄLLA KOM TILLBAKA ❤️

 

 

4 Thoughts on “Det som göms i snö kommer upp i tö

  1. Jan-olof Cederlöf on april 30, 2021 at 7:15 f m said:

    Kör på!!

  2. Jeanette on maj 2, 2021 at 8:51 f m said:

    Jag har i alla fall inte övergivit dig 😀 Ser fram emot nya inlägg och goda recept!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation