Tillhör du kategorin ”bekväm människa” som gör det mesta via datorn nu för tiden? Jag själv gör nästan allt på internet. Jag betalar räkningar,bloggar, håller kontakt med vänner och familj,spelar spel, handlar kläder,skor, inredning och nu har jag hittat en grej till jag kan göra. Beställa alkohol! En väldigt bra och billig sida är www.drinko.se där du enkelt och bekvämt kan sitta hemma i lugn och ro och beställa hem vin och sprit till midsommarfesten, bröllopet eller till barskåpet som kanske börjar gapa tomt nu inför grillsäsongen. DRINKO är svensk webbshop som säljer alkohol lagligt,snabbt och enkelt  från Spanien. I webshopen hittar du välkända som mindre kända varumärken till betydligt lägre pris än systembolaget. Jag älskar limiterade, udda och roliga flaskor och har jag hittat två favoriter på www.drinko.se. Vad sägs om den här eleganta flaskan absolut vodka glimmer:

Bild lånad av: www.drinko.se

Eller min absoluta favoritflaska jag någonsin sett i spritväg, en rock edition vodka som skulle reta mina vänkrets till vansinne då vi nästan allihop lyssnar på hårdrock. Ni måste ju hålla med om att flaskan är grymt tuff!!!

Bild lånad av: www.drinko.se

Det finns något för alla på den här sidan, whiskyälskaren likaså.Jag är inte så hemma i whiskyvärlden men på drinko.se finns hjälpen i form av en whiskykarta där du med hjälp av tidigare whiskyupplevelser kan hitta en whiskysort som skulle falla dig i smaklökarna. Titta in själva på utbudet och beställ på:

One Thought on “DRINKO.SE VIN OCH SPRIT PÅ PÅ NÄTET

  1. ANGELICA.BLOGG.SE ♥ TÄVLINGAR PÅGÅR!! on maj 26, 2011 at 4:13 e m said:

    Hejsan, hittade dig via mer-trafik.se! Tänkte kika in och hoppas du får en trevlig kväll. Du får gärna kika in min också, (där du bland annat hittar en tävling om en egendesignad almanacka och ett paket med hälsoprodukter)Men min fråga är mest: Har du hittat till min blogg någongång via mer-trafik.se? KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation