Med ”liggande korvgrej” så menar jag inte att ni tjejer och killar nu ska ligga med maten (minns ni filmen American pie, där killen stoppade sitt paket i pajen?). Det jag vill ha sagt är att den här maträtten faktiskt kan intas liggandes…

LIGGANDE KORVGREJ MED TAGLIATELLE ( 2 pers)

 • 1 paket sremska korv ( en kryddig korv med smak av vitlök/paprika)
 • 1 gul lök
 • 4 normalstora champinjoner
 • 1 näve bladspenat
 • 1/2 dl riven parmesan

Gör så här: Slanta korven, finhacka löken och skiva champinjonerna. Stek upp löken, champinjonerna i lite smör, när detta fått lite färg så kastar du ner korven. Stek lite lätt och avsluta med bladspenad och riven parmesan. Rör runt lite och servera genast med alldeles nykokt tagliatelle.

Att Matsafari  kanske uppfattats som  lite provocerande har egentligen aldrig varit min mening. Jag ville driva min blogg så den speglade min personlighet och som person är jag väldigt glad, öppen och ja, faktiskt lite galen. Ibland har jag känt att jag borde tona ner mig själv i bloggen, fast då skulle matsafari inte vara matsafari längre!  Och igår fick jag en liten påminnelse om att jag nog bör och ska fortsätta exakt på det sättet som jag alltid gjort,  då det damp ner en award av Mårtenssons kök (som är duktiga på att påminna mig om hur lite jag äter fisk och faktiskt fått mig att äta fisk lite oftare än 3 gånger om året) där motiveringen lät så här:

  ” Att läsa Ann-Sofis inlägg sker på egen risk, hon tar ut svängarna både här och där och har en makalös humor! Oftast grinar vi rakt ut (tänk nu på, vi är skåningar!) när vi följer hennes och Decibels eskapader i köket. Att vi sedan har fått denna tjej att äta mer fisk är glädjande bara det:)”

Att få en award av en annan superfin matblogg är verkligen skrytsamt mina vänner. Jag kommer berätta det för alla jag känner, ja även för dom jag inte känner också! Jag kommer dessutom att skicka awarden vidare i nästa inlägg…Jag ska bara tänka ut till vem och hur jag ska göra det. Så på återseende kära vänner! Ha en riktigt skön måndag!

Och jag höll ju på att helt glömma….. Kattungarna fyller idag 2 veckor!!! Och det var ju faktiskt länge sedan jag postade en bild på toffsbollarna:) Här kommer ett regn av bäbisbilder!SÖTA SOM FÅ!

8 Thoughts on “EN LIGGANDE KORVGREJ MED TAGLIATELLE

 1. Korv är verkligen underskattad snabbmat, faktikst hur gott som helst kan det bli 🙂

 2. Nej för Guds skull hitta inte på att ”tona ned” dig. Det är så härligt att komma in här och allt som oftast bjudas på ett asgarv så kör på i samma stil snälla söta galna du.
  Men idag måste jag säga att jag skiter i din mat…. jag fokuserar helt på de små sötnosarna! Mmmm snuttisar, nästan så jag omvärderar mitt beslut om aldrig mer katt, men bara nästan…;)

 3. Mer matsafarisk humor åt folket! Ha ha, det finns en annan film där mat, eller framförallt korv, är iblandad i någon typ av liggscen. Eh, har jag hört.

  Fy tusan vilka sötingar! Inte ofta jag dånar, men nu DÅNAR jag!

 4. Jättegrattis till awarden så roligt!!! Det är du värd!!
  Alltså dina små bäbisar är allt för söta!!!

 5. Tona ner dej! Vad är det du skriver människa, inte skulle du väl tona ner dej! Gör du det så tar vi tillbaka awarden, så det så:) Vi håller så med Kaksmulan, man får ju inte bara mattips här, man får ju ett leende på läpparna också! Och så klart du ska skryta lite runt om, det har du absolut förtjänat.

  Ha det så gott, vännen
  kramar

 6. Du är en skön brud och ja, jag skrattar när jag läser dina inlägg så tänk inte en sekund på att tona ner dig!

  Grattis, du är väl värd awarden 🙂

  Aaawww sicka söta!!

 7. Åh, kattungarna är helt underbara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation