Jag blev inspirerad av en förrätt som Helena gjorde inne på sin roliga matblogg ”Bara en kaka till…” En förrätt med portabellasvamp, honung, chevré och pinjenötter. Pinjenötterna var slut i butiken och jag glömde att köpa honung eftersom det var något jag trodde jag hade hemma,så jag fick improvisera fram en egen variant när jag kom hem och insåg alla ingredienser jag hade missat. Det blev faktiskt väldigt gott ändå.Så här blev min variant.


PORTABELLASVAMP MED CHEVRÈ OCH VALNÖTTER
2 pers
2 portabella
2 skivor chevréost
1 halv näve hackade valnötter
2 teskedar sweet chilisås
Gör så här: Ta bort foten på svampen och lägg i en skiva chevré i varje svamp. Ringla över sweet chilisås och toppa med valnötter. Gratinera i ugnen i ca 15 minuter. Klart att servera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation