Entrecote är jättegott , just för att den är lite fettsprängd gör den sig idealisk på grillen.
Vi passade på att använda oss av förra sommarens höjdare, nämligen rub.
Rub är en kryddblandning och gnuggas in i köttet innan tillagning och som santa Maria har i mängder av olika smaker.
Vi valde chipotle och citrus. För mer information om rub och andra grilltips besök www.santamaria.se
Vi gillar kryddstark mat här hemma. När vi gick där i matbutiken så hittade vi en färdig sås som vi inte testat tidigare, en beasås med chili, den såsen var en STOR besvikelse. Inte nog med att den knappt var ätbar så visade sig att det var rena rama kaloribomben. 250 gr av såsen innehöll lika många kalorier en vuxen människa behöver under en hel dag. Jag kunde faktiskt lika gärna gått in och hämtat mitt bakmargarin och hällt lite chilikrydda på för det var precis så det smakade.
BLÄ