En hamburgare med stort H. Behöver jag säga mer?
BURGARE:
300 gr högrevsfärs ( eller annan färs)
4 msk cheech smokin´chipotle hot sauce ( finns att köpa här)
2 nypor salt
Tillbehör: Ost, sallad, tomat och klyftpotatis
Gör så här: Lägg färsen i en skål. Tillsätt såsen och salt och vänd försiktigt runt allt tills allt är jämn fördelat. Dela färsen i tv delar och forma varje del till en burgare. Stek några minuter på varje sida. Servera med valfria tillbehör.
//
Men ahhh, tror nästan att hemmagjorda burgare är min favvorätt. Så förbenat gott helt enkelt!
Kram kram
Nej, du behöver inte säga ett ord mer. Och jag får knappt fram något mer, har fullt med dreggel i munnen.
Men så gott! Som svar på din fråga: Ja, det är den torkade på burk som även kan heta Provencalsk krydda/örter.
Må så gott!
Nadja
Jag har en bit högrev i frysen som jag tänkte mala och göra burgare av. Nu blir jag än mer sugen. Mmmmmmmm.
Perfekt att man ska dela i tv-delar också! 😉
Hemmaburgare är ju så gott!
Håller absolut med! Högrevsburgare blir helt ljuvligt gott!