GRILL-kabanoss säger dom!

….STEK-kabanoss säger jag!

Och NEJ, jag kan inte ta åt mig äran av den här tallriken, allt är halvfabrikat, men jag hackade salladen HELT själv, det du! OBSERVERA att jag också orkade knipsa mig en liten timjankvist och lägga på min potatissallad från Rydbergs, livskvalité kallas det eller kanske lathet…same same… Jag övervägde en liten stund att låta Decibel skiva gurkan åt mig…Men hon bara suckade,” hötte” med tassen lite obehagligt samtidigt som hon mumlade något om att jag borde köpt färdig sallad på påse. Jorå, katter kan prata!

Vi pratar med varandra nästan jämnt!

12 Thoughts on “JA, JAG HACKADE VÄL KANSKE SALLADEN SJÄLV

 1. hehehhe du är ju störtskön och super söta bägge två
  de ser gotti gott ut fast de är halvfabrikat,ibland får man fuska,i alla fall lite*Ler*

 2. Så länge det var gott så:)

 3. I bland är det bara så gott med stekt korv. Men visst åt du maten själv också? Alltid något!

  Kram Malin

 4. Tänk om du inte gjort så här. Då hade korvfabriken kanske gått i konkurs och en massa folk fått sparken. Vilken TUR att du köpte korv! Förstår du hur många som är tacksamma nu? Sen är ju korv av god kvalitet väldigt gott också, hihi!

 5. Haha ibland får man köpa helfabrikat kan jag tycka, sån potatissallad är underskattad 😀

 6. Hej & tack för kommentaren!
  Hi hi , klart de kan prata, jag har samtal med mina hela tiden 😛
  Vilken härlig blogg du har, massa fian bilder !
  Mvh

  • matsafari on maj 22, 2012 at 1:19 e m said:

   Kul att du gillade min blogg:) Och jag blir alltid glad när någon ger komplimanger över mina bilder:) Det är inte alltid lätt att fota mat på ett snyggt,inpirerande och fint:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation