Ja oj vad fort det gick! Julen kom och försvann! Men trevligt var det, kanske den trevligaste på många många år. Mina tre kilo jag gick upp under julhelgen har inte förvunnit, det var kanske inte så bra planerat av mig, att äta som häst, men vad gör man när det dukas upp massor med läckerheter? Jo, självklart vräker man i sig som om man aldrig sett mat!Och när det inte finns plats kvar för en enda liten prinskorv, inte ens om man så lägger den på tvären, ja, då jäklar då äter man efterrätter, ost, kex, godis…och där någonstans flög knappen i byxorna!

Jag hade  varit så himla snäll också för tomten kom med massor med roliga och välbehövliga julklappar! Trots att jag inte ätit min spenat var dag!  Under hela helgen har vi umgåtts  med trevliga och fina familjemedlemmar som skrattat åt mina skämt och berömt min blogg. Kan det bli bättre?

Nu blickar vi framdet nåt, mot det nya året och jag har stora förhoppningar att nästa året kommer bli ett av de bättre. En resa till Paris är inplanerad! Bara det är en stor morot att längta till! När det blir? Nä, det har vi inte riktigt bestämt ännu, men det lutar mot att det kanske blir i april och det är det ju snart! För tiden går ju i rasande fart, har vi märkt och jag hinner nog inte ens blinka förrän vintern är förbi!

Juldagen spenderade vi i skogen, ett ställe som är perfekt för att stressa ner, koppla av och hitta lugnet. Självklart grillade vi korv och hade mysigt och ingen snö så långt ögat kunde nå.

 Lite tråkigt, en jul utan snö. Så nu vill jag passa på att hälsa till snön att den inte behöver bry sig om att komma hit överhuvudtaget!

God fortsättning på er alla sötnosar därute! Decibel ( katten) hälsar att hennes jul varit kanon och att julskinkan var riktigt god!
 Nu är det nyårsmiddagsplanering i huvudet på dom flesta, så även i mitt! Själv tänkte jag ta en koll i frysen för där kan man ibland hitta en bortglömd läckerbit bakom eller under ett paket gamla kräftor!
På återseende!

2 Thoughts on “JULEN ÄR ÖVER OCH JAG FICK 3 EXTRA KG AV TOMTEN

  1. Vardaxlyx on december 29, 2011 at 7:24 f m said:

    Mysmys och grilla korv. Helt underbart att få vara ute och grilla och umgås. Softa =)Kramkram denna torsdag!

  2. Mårtenssons kök on december 30, 2011 at 4:17 e m said:

    Ser ut som att du haft en härlig jul, tänk korvgrillning i skogen finns det godare sätt att käka korv på? Tror faktiskt inte det! Och beröm för bloggen, fattas väl bara annat:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation