Grillsäsongen börjar lida mot sitt slut för många, det är inte lika skönt att sitta ute på kvällarna och en del semesterfirare är redan tillbaka på jobbet efter en härlig lat semester och tampas nu med matlådor, affärsluncher och snabbmat. Här kommer ett recept på kebabspett som du faktiskt kan grilla både på grillen eller i ugnen. Du behöver inte ha några svärd eller grillspett, detta recept kan formas till järpar, biffar eller köttbullar också.Varför begränsa sig?; D

KEBABSPETT ( persilja, vitlök)
6 st
500 gr bland eller nötfärs
1 dl hackad färsk persilja
2 nypor salt
1 nypa svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
1 dl marinad (recept hittar du HÄR)
Gör så här: Blanda färs med hackad persilja, salt, peppar, pressad vitlök. Dela sedan färsen i 6 delar och forma varje del runt ett grillsvärd eller grillspett. Pensla med olja innan, under och efter grillningen och servera med potatisklyftor, potatissallad eller något annat smaskigt.

One Thought on “KEBABSPETT MED SMAK AV PERSILJA OCH VITLÖK

  1. Cupcakesfluffan on augusti 10, 2011 at 7:15 e m said:

    Så gott, det måste jag testa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation