Hungern är den bästa kryddan men näst efter den kommer KRYDDHUSET´s kryddor. Jag har en helt galen kärlek till kryddor, alla samlar vi på någonting, själv samlar jag på kryddor. Jag älskar marknader där man kan köpa massvis med påsar till en billig penning och under många år har det blivit just KRYDDHUSET`s kryddburkar och påsar som fått mer och mer plats i min kryddhylla. Nu använder jag nästan dagligen dessa kryddor och det är kul att sortimentet är så otroligt brett.

Bild: Kryddhuset.se

Det som gör KRYDDHUSET så bra är ju priserna, kryddorna håller samma kvalité som vilken annan krydda som helst men till en betydligt mindre penning.Min personliga mening är att KRYDDHUSET också ligger lite före i tiden, de hänger med i mattrenderna samtidigt som de håller gamla kryddtraditioner vid liv och det är där vi  matnördar strävar efter att också vara, ett ben i varje värld för att kunna skapa unika rätter med härkomst från det traditionella men med ett nyskapande tänkande.

Bild. kryddhuset.se

KRYDDHUSET hittar du unika kryddblandningar som du inte kan hitta någon annanstans. Det är inte bara kryddor som ingår i deras sortiment, här finns något för alla, oavsett du är mästare vid din grill, gillar att stå vid spisen med mustiga grytor igång eller helst har fingrarna i en härlig bröddeg eller sockerkakssmet så hjälper KRYDDHUSET till att ro hela båten i hamn.

Bild: Kryddhuset.se

 Vad sägs om en härlig kinesisk kryddblandning? En cajunkrydda? Afrikanska berebere? Rosa strössel? Mimosakulor? Coconut lemon sour? Toscana cheese? Kravmärkta kryddor? Glitter?Italian rub? Gratängkrydda? Som sagt, det finns verkligen något för alla.

Bild: Kryddhuset.se

Titta in själva på hemsidan och hitta dina favoriter och titta snart in på MATSAFARI igen så du inte missar chansen att vinna ett kryddpaket just från KRYDDHUSET. Vi ses snart igen:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation