KYCKLINGGRYTA MED ÄDELOST
2 pers
2 strimlade kycklingfiléer
1 gul lök
1 gul paprika
2 skivade färska campinjoner
2 kvistar färsk rosmarin
100 gr ädelost 17%
1 liten paket matlagningsgrädde
1 msk soja
Gör så här: Hacka alla grönsaker i strimlor och stek upp med lite rapsolja. När det fått gyllene färg så tillsätter du den strimlade kycklingen. Låt det steka på medelvärme i 30 minuter sen kan du tillsätta ädelosten. Låt osten smälta och häll sedan på med matlagningsgrädde och låt det puttra i 15 minuter till. Servera med matvete och en sallad.
SPARRIS-SALLAD
8 sparrisar
3 körsbärstomater
1 tesked grön pesto
Gör så här: Koka sparrisen i saltat vatten i några minuter. Skär tomaterna i klyftor och sparrisen i mindre bitar. Blanda i en tesked sparris och blanda ordentligt. Krydda med lite svartpeppar om du vill..