Nu är det härliga förskylningstider och jag är nu inne på 5:e dagen med feber. Man har ingen energi eller lust att ställa sig att laga mat just nu utan jag lever på vad skafferiet, frysen och kylskypet erbjuder. Det bästa är att dricka mycket för man förlorar mycket vätska när man är sjuk. Frisk luft är också bra och glöm inte att tvätta händerna ofta för att inte smitta dina nära och kära. Det finns hur många huskurer som helst man kan använda sig av vid förskylning. Massor av tips hittar du på huskurslexikon.se, klicka på länken nedan så kommer du direkt till sidan.

www.huskurslexikon.se

Just nu lever jag på:

Aniste! Anis är slemlösande och hostdämpande. Anis är en viktig ingrediens i hostmedicin så jag vill tro att ren anis är precis vad jag behöver just nu.

Glass i stora lass när man är sjuk är faktiskt jättebra. Glass gör även svedan i halsen lindrigare och har du hosta så blir den mer slemlösande efter glassintag. Det känns även skönt att få i sig något kallt när man är varm av hög feber.

Varma koppen är perfekt när man är sjuk. Det enda som krävs är att man kokar vatten. Att få i sig något varmt gör att man känner sig lite piggare och varm dryck är även bra mot hostan och gör den mer slemlösande och du får lättare att hosta upp snusket.

Andra bra saker när man är sjuk;
Honungsvatten
Blåbärssoppa
Nyponsoppa
Resorb vättskeersättning
Vitlök
Ingefära
nötter och frön
Vila
Bra film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation