Jag besöker gärna andra bloggar för att få inspiration men jag tycker det är svårt att hitta en blogg som har det där lilla extra. Det är inte ofta man hittar bloggar som har BÅDE bra bilder och bra recept.

Idag vill jag rekommendera Nadjas blogg som jag besöker då och då. Hon har precis som jag ett stort intresse för både för matlagning och fotografering. Vill du kika in på hennes fotoblogg är adressen http://nadjasphoto.wordpress.com/.
Vill du titta på hennes fantastiska matlagningskunskaper så du besöka hennes mysiga och trevliga blogg på http://www.nadjaskitchen.se/. Här hittar du recept på trevliga maträtter, baktips, boktips och allt som kan tänkas hända i ett kök.

Idag fastnade jag för hennes havrebollar och hoppade jämfota direkt till köket efter att läst det inlägget. En bra blogg ska ge inspiration och det gör verkligen Nadjas.

NADJAS HAVREBOLLAR

6 dl havregryn
4 msk oboj
2 dl socker
1/2 dl kokos
1/2 dl vanijsocker
150 gr rumstempererat smör
1/2 dl kaffe
1/2 mjölk

Gör så här: Blanda alla torra ingredienser med margarinet. Tillsätt sedan kaffe och mjölk. Vispa med elvisp så havregrynen smulas ordentligt till en kladdig smet. Låt smeten stå i kylskåp i minst 10 minuter sedan kan du rulla smeten till bollar. Rulla sedan bollarna i kokosflingor.

Enligt Nadja går dessa jättebra att frysa in så om man vill kan man göra dubbel sats och ta fram när man får oväntat besök. För egen del är det ingen idé att frysa in, hur många jag än gör så går dom åt;-D

LYCKA TILL.

One Thought on “NADJAS HAVREBOLLAR

  1. I Nadjas kök on augusti 23, 2010 at 6:10 f m said:

    Oj vilken överraskning! Tack snälla rara för dina ord och rekommendationer, jag blir så glad :DKram Nadja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation