Här kommer två tips dagen till ära. Första tipset är på ett gott tvsnack. Reglerna kring tvsnackset är väldigt enkla. Du sprider ut tortillachips på en plåt. Sen klickar du bönor i salsa över och toppar med lite tomater samt riven ost. Sen är det bara att ställa in plåten i ugnen i si så där 5-10 minuter i 200 grader. tortilla i ugn/nachotallrik

Nästa tips är ett par härliga bloggar jag tänkte att du också säkert skulle gilla. Det finns så många duktiga bloggare därute och idag vill jag lyfta fram dessa guldkorn:länkkärlek

REMSANS BISTRO : Här hittar du en skön kalmarit som alltid bjuder på läckra bilder och minst lika läcker mat.

TANT RUSSINS BAK:  Nu är det inte någon tantig russinröv vi talar om här. Den här tjejen är så cool att hon till och med brygger till sitt eget öl.

TANT GUL: När vi ändå pratar om tanter så finns det en gul också. Här hittar du bra vintips, god mat, allt kombinerat med vackra bilder.

MATKOMA: Här blir man lite fnissig åt det finurliga språket och ordflödet. Alltså matkoma, det är verkligen det perfekta namnet på en matblogg. Och en matblogg där man portionerar ut humor lite nu och då, det gillar jag.

GODIS FÖR SJÄLEN: Här är en matblogg fylld med mat som mycket väl stämmer överens med mina smaklökar. Och har du dålig koll på högtidsdagar så hittar du dem här.

12 Thoughts on “PERFEKT SNACKS OCH LÄNKKÄRLEK

 1. Check check check och check på de fyra första bloggarna men den sistnämnda var ny för mig. Kul att hitta nytt i en värld som det känns som att jag upptäckt allt i redan, haha! Tack!

 2. Vilket gott snacks, gillar bönor! De tre första känns väl igen men de två sistnämnda har jag ingen som helst aning om. Ska spanas in! 🙂

 3. ❤️❤️❤️ Tack snälla du! Right back at ya!
  Det där TV-snackset går inte av för hackor! Är det något jag älskar bland all tacomat så är det gratinerade nachos med god topping. Mums!
  Kram fina du!

 4. Men åh jag blir så glad att jag får gåshud ! Just nu betyder det också extra mkt då jag har haft det lite motigt. Tack finaste!! Ska också kolla in de två sisnämnda bloggarna. De känner jag inte igen. Nyfiken.
  Gott snackstips också! Älskar bönor och tacochips.

  • matsafari on november 18, 2013 at 5:31 e m said:

   Det gör lite ont i hjärtat när jag hör att du haft det motigt. Sänder alla styrkekramar jag har. Hoppas vinden vänder snart!!!! Tills dess håll hårt i det som gör dig glad:) KRAMKRAM

   • Ja det har varit väldigt tufft och är fortfarande, så är ju livet ibland. Det går upp och plötsligt vääldigt ner. Men jag tycker att det börjar vända. Sakta men säkert. Tack för dina ord. kram

 5. Tvsnackset tackar vi för, låter fantastiskt smarrigt! Måste ju gå att variera i massevis:)
  Finfint med länkkärlek, de två sista är för vår del nya så där ska vi kika in så fort tillfälle ges, tack för även dom tipsen.

 6. Men du – vad go du är! Tack snälla! En ära att få nämnas här och tillsammans med de andra!
  Jag tittar inte så mycket på tv, men kan nog göra ett undantag med det där snackset….
  KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation