Dominikanska republiken är ett av dom land som står på min länder jag måste besöka– lista trots att jag  är farligt flygrädd och antagligen skulle tvinga piloten att nödlanda i ren panik efter halva vägen så måste jag dit…i framtiden. Jag får göra som Stig i Sällskapsresan, fälla ut armarna och maniskt repetera ” Jag kan flyga, jag är inte rädd” i si så där 10 år framöver, så kanske, kanske, jag kan övervinna min flygrädsla.Hur kan överhuvudtaget en tung plåtburk flyga? När jag väl kommer dit, till Dominikanska republiken ska jag springa till första bar jag ser när jag har landat och då ska jag beställa ett stort glas RON BARCELO, rom som numera går att köpa på systembolaget här hemma i Sverige.(Varför ska jag då överhuvudtaget åka till Dominikanska republiken?) Den är god, den är kryddig, den är söt, den är fruktig och den passar bra till att laborera fram goda drinkar! 
( Foto: WALTER HULTMAN)
Vi ska heller inte glömma att nämna att den också passar alldeles förträfflig bara som den är! En sen kväll tidigt i somras ringde vi våra kompisar Walter och Louise och vi möttes upp nere vid sjön  för att titta på en alldeles underbar solnedgång och dricka kaffe tillsammans. Självklart smög jag ner den här flaskan i vår kaffekorg och vi hade en trevlig provsmakning alla fyra. Betyg: INTE SÅ TOKIG FAKTISKT!

2 Thoughts on “ROM från Dominkanska republiken

  1. Mycket mysig kväll!

  2. Mårtenssons kök on augusti 27, 2011 at 3:33 e m said:

    Kanske för det härliga vädret och de fina stränderna? 🙂 Du får helt enkelt ta en kurs för att bota flygrädslan. Rommen är riktigt god, det har du alldeles rätt i.Ha en fortsatt skön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation