Lasagneplattor kan användas till så mycket annat än att göra lasagne. Du kan  göra chips, rullar eller parmesansticks till en soppa. Detta recept komponerades i eftermiddag och blev smarrig och festlig rätt med lagom hetta som kan njutas som förrätt eller som varmrätt. Detta recept föddes eftersom jag av misstag inte fick med mig alla ingredienser hem från affären som man behöver för att göra en räklasagne. Jag gillade receptet så mycket att jag nu är med och tävlar i en recepttävling där de 100 bästa recepten hamnar i en kokbok.
Gå gärna in och rösta på mitt bidrag SCAMPIRULLAR.

SCAMPIRULLAR
2 pers

3 dl scampi räkor
4 färska lasagneplattor
3 dl valfria wokgrönsaker
1 dl söt sur sås
3 krm fryst basilika om du inte hittar färsk

Gör så här: Blanda scampi med wokgrönsakerna och lägg på en lasagneplatta och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll sötsur sås över rullarna.

Strö över basilika och grädda dessa i ugnen i ca 20 minuter på 225 grader. Servera med couscous eller pasta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation