Då var det söndag igen. Helgerna går alldeles för fort förbi och  förhoppningsvis hinner vi knappt blinka förrän det är fredag igen. Här har vi ganska nyligen avslutat en lång och mysig frukost med tända ljus, p3 dokumentär-podcast och flera koppar kaffe. Den här söndagen har jag en pulled pork i pottan och tänkte jag starta upp en surdeg, mata tvättmaskinen med smutstvätt och kanske baka något trevligt. frukostIdag bjuder jag inte på något recept men däremot lite länkkärlek. Det finns så många bra bloggar därute som förtjänar lite extra uppmärksamhet och en gång i månaden vill jag därför lyfta fram bloggar som just jag gillar.

länkkärlekVARDAG.NU :Här bjuder Sara från Växjö på riktigt fina och nyskapande vardagsrecept. Hon hjälper oss att välja billig mat utan att tumma på näringsinnehåll eller smak. Hennes vegetariska recept är super och hennes matfoton får saliven att flöda.

LÄTTA OCH GODA RECEPT : Den här bloggen drivs av Susanne och har legat nere ett tag men nu äntligen är hon tillbaka och inspirerar med både lätta och goda recept.

MAT OCH BAKVERKSTAN : Det här är en bloggkollega vid namn Veronica som precis som jag nyligen bestämde sig att lämna matmolnet.se för att skriva sina recept på egen domän. Här finner du fräscha desserter, vintips,festmiddagar och enkel vardagsmat.

MALINS DINER : Här blir man alltid överraskad när man kliver in. Hennes bakverk, kakor och efterrätter är inte att förakta. Maten hon serverar går inte heller av för hackor. Hon är en fena på vardagslyx.Dessutom är hon lika snygg som hon är driftig och driver  en alldeles egen inredningsbutik.

MUMSFILLIBABA : Här finner du mat som passar alla i familjen. Med sig i köket har Sofie sonen Oliver som glatt både provsmakar och hjälper till. Här fick jag nys om pulled chicken som vi åt förra helgen. Ett riktigt superrecept. Och vem vill inte ha hennes senaste recept till efterrätt?

//

 

9 Thoughts on “SÖNDAGSSTÖK & LÄNKKÄRLEK

 1. T A C K för länkkärleken! 🙂
  Kramiz <3

 2. Tackar för länkkärleken och de fina orden. Kram på dig!

 3. Tack snälla du!!

 4. Fyra fina favoriter!

 5. Men duuuu, sötebiten från skogarna! <3 <3 <3

  Kram kram

 6. Härligt med länkkärlek, känns som att mat och bakbloggar är väldigt förskonade från sån där tråkig näthat som vi läser om i tidningarna, tvärtom är det mycket goa människor som skickar just länkkärlek på olika sätt till varandra!
  Kram på dej fina Ann-Sofi!

 7. Du är bäst som bjuder så mycket på dig och så mycket på kärlek!

  Jag tänkte också starta en surdeg snart… Men har misslyckats förr och blivit lite feg. Får se om jag ger mig på det igen.

 8. Det är kul med länkkärlek. På så sätt hittar man nya roliga bloggbekantskaper eller via kommentarer, som jag hittade dig på! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation