Jag fick gå hos en tandhygienist när jag gick på högstadiet eftersom jag under några år hade ”tågräls” både uppe och nere för att snygga till tänderna i munnen. Den där tandhygienisten berättade massa vettiga saker och för en gång skull så tog jag faktiskt till mig alla tips vilket egentligen är ganska konstigt då vuxna mest tjatade när man var i den åldern. Och kanske är det just hennes förtjänst att jag inte har varit hos tandläkaren sedan den dagen då rälsen försvann. Tandborstningen blev dessutom mycket enklare sedan jag fick en elektrisk tandborste i julklapp för många herrans år sedan. Världens bästa uppfinning.

Nu finns det en ny typ av tandborste som är smart. Och med smart menar jag att den kan kopplas till telefonen via bluetooth-teknik. Ren tand via blå-tand! Visst är det coolt! Kolla in videon och se hur nya ultra-de-lux tandborsten funkar.

sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation