Min favoritkock genom alla tider, Tina Nordström  ger i den här korta videon sitt trumfkort i hur du lagar den godaste och enklaste torsken. Tina Nordström är den kock jag gillar bäst av alla våra kändiskockar vi har på tv. Det är bara hon som kan spruta ut matinspiration på med en sådan glädje. Jag har följt henne sedan barnsben, läst hennes kokböcker och hon är en av mina största idoler.

Själv äter jag väldigt sällan fisk men om det väl lagas så är det oftast just torsk och gärna torskrygg. Jag tror att många inte äter fisk just för att dom saknar kunskapen i hur man får fisk att smaka gott. Ofta använder man alldeles för höga temperaturer vilket gör fatt fisken smakar mer skosula än gott. Och inte behöver man så mycket kryddor heller.Har du ingen stektermometer så är det hög tid att skaffa en. Den kommer vara din hjälpreda och goda vän i köket många år. Ett annat tips är att rimma fisken innan för att få både jämnare sälta och fastare kött.  Rimma fisk gör du genom att låta fisken ligga i saltlag.

Vill du ha fler tips på hur du lagar god fisk på finns en mängd goda och trevliga recept på findus.se. Det är lätt att laga god fisk! Och jag tänker från och med nu införa fisk oftare!

Vill du ha fler tips på fiskrecept så hittar du det på findus.se. Det är lätt att laga god fisk!

//

Ann-Sofi

detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation