Nu kommer en ny tävling på MATSAFARI och den här gången kan jag stolt presentera att det är FONTANA som sponsrar med ett fantastiskt pris den här gången. FONTANA är noga utvalt sedan 1978 och de inspirerar oss svenskar med kvalitetsprodukter från Medelhavet. Ingen fetaost smakar så gott som FONTANAS och de har helt klart de bästa oliverna i butikernas utbud. Är du nyfiken på FONTANAS sortiment så besök deras hemsida där du utöver sortimentet blir guidad i både filmklipp och bild i härliga maträtter som hjälper dig att lyckas i köket.Tack vare Fontana kan vi ta medelhavet in i våra egna kök!


 Så här gör du för att vara med och tävla:
För att vara med att tävla ska du gå in på FONTANAS hemsida och välja din favorit av de recept som finns i Fontanas receptsamling. Har du facebook så vill jag att du trycker på gilla knappen på den maträtten du valt som favorit. (”Gilla” knappen hittar du i höger hörn i bilden på receptet) Skriv namnet på ditt favoritrecept ett mail till mig(annsofikarlsson@live.se) tillsammans med namn och adress så har du chans att vinna ett presentkort på Fontanamat värde 100 kr samt en kokbok. Tävlingen pågår fram till Söndagen 29:e maj 2011 kl 24.00. Länka gärna till tävlingen i din egen blogg eller på facebook.Vinnaren presenteras den 30:e Maj här på MATSAFARI. Lycka till!


OBS!TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

4 Thoughts on “TÄVLING I SAMARBETE MED FONTANA

  1. Nathalie on maj 17, 2011 at 3:07 e m said:

    Tack 🙂

  2. spännande tävling (:

  3. Nadja Zaeri Cederquist on maj 17, 2011 at 5:19 e m said:

    Awesome blogg du har! Fortsätt med det du gör. Just nu har jag frågestund på min blogg och det skulle göra min dag om du slängde in en fråga eller fler!Kram :)Klicka på länken för att komma till rätt sidahttp://nadjacederquist.devote.se/blogs/9926035/fraagestuuuuund———–.htm

  4. sandra on maj 17, 2011 at 5:27 e m said:

    SVÅhh tack 😀 Vad glad jag blev :Dhoppas du tittar tillbaka nångång 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation