Är du en av dom där som ännu inte testat matkasse? Ni vet den där kassen som man får levererad till dörren och som innehåller mat och härliga recept för en hel vecka! Det underlättar verkligen i vardagen och du slipper att sitta och svettas på söndagskvällen för att du måste planera veckans alla middagar. Och det är också ett kul sätt att förena familjen på, att få barnen att hjälpa till och att alla får vara delaktiga i matlagningen.

Själv har jag börjat äta mer vegetariskt och sedan ett par månader så äter jag vegetariskt i veckorna i den mån jag kan och ser mer kött som lyxvara och som hör helgen till. Det var lite jobbigt till en början att hitta recept som jag kunde variera och jag skulle verkligen behövt en knuff i rätt riktning i form av en vegetarisk matkasse. Sen är det inte lätt när man är flera i hushållet. Jag ska jag säga att jag fått en hel del motstånd här hemma för någon (läs min sambo) påpekade att vegetariskt mat knappast kan innehålla någon näring. Numera är han faktiskt med på tåget och han har vid flera tillfällen sagt att han känner sig piggare efter några dagar med vegetarisk kost och det är ju verkligen en kul bonus. Vi varvar med att laga från grunden samt att köpa substitut till kött i frysdisken i form av sojafärs och liknande.

Men favoriten hos båda oss två är…vegetarisklasagne

Vego lasagne som är en lasagne fylld med champinjoner men välj gärna kokta röda linser istället. Eller använd den där vegetariska färsen.Det blir jättegott!hirsbiffar

Och sen får vi absolut inte glömma mina hirsbiffar. Vi slåss alltid om den sista.

Vill man lära sig att laga mer vego så är det jättebra att testa en vegetarisk matkasse. Rabble har just nu ett riktigt bra erbjudande på mathems vegokasse. Det erbjudandet gäller fram till 1 mars 2017 och du får 400 kr rabatt på första kassen vilket gör kassen till ett riktigt fynd! Istället för 629 kr som är ordinarie pris betalar du bara 229 kr! Erbjudandet finns i appen och följ bara länken så hittar du den att ladda ner där.

rabble.se vimlar det med mängder av andra bra kampanjer och rabattkoder både i app och på hemsidan-Gör det gärna till en vana att kolla in där först innan du klickar hem nya grejer till hemmet, garderoben, kalaset eller leksaker till ungarna. Det finns mycket pengar att spara!

Ha en trevlig dag! På återseende!

//

Ann-Sofi

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation