I helgen har jag haft en sån där riktigt manlig förskylning. Ni vet en sån där förskylning då man nästan dör och avlider!Och sen dör man och avlider en gång till och en till och en till! Riktigt  ”illa Camilla” har det varit med snor, feber och eländig hosta men lite tacksam är jag ändå att det var just den här helgen jag blev sjuk och inte nästa! Nästa helg är det min sambos 30 årskalas på agendan! Det vill jag verkligen inte missa! Skulle jag missa det, så skulle alla dessutom bli utan mat och hur skulle kalaset bli då? Jag måste säga att jag har haft det ganska skönt trots att jag har varit sjuk! Jag har varit ” sjuklings-gnällig” i ett framstupa sidoläge i soffan och fått massor av mat, godis och andra läckerheter serverat. Jag har sett många bra filmer eftersom canal plus antagligen hade hört talas om att jag varit sjuk och gav mig frivisning på alla filmkanaler gratis den här helgen! Jippie! När jag tänker efter så ska jag nog försöka vara sjuk lite oftare!

BAKAD POTATIS MED CHAMPINJONRÖRA
( 2 pers)
2 bakpotatisar
6 färska champinjoner
1 liten charlottenlök eller purjo
2 dl creme fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk philadelphiaost gärna smaksatt med något roligt
Gör så här: Sticm några hål i potatisarna och släng in dom i ugnen i 200 grader i minst 1 timme beroende på hur stora de är. Skiva tunna skivor av champinjonerna och finhacka löken. Blanda creme fraiche med philidelphiaosten och pressad vitlök. Blanda sedan i champinjonerna och löken och låt stå i kylen tills potatisen är klar. Super enkelt. Billigt och jättegott!
Trevlig måndagskväll på er, tänk att nu är måndag IGEN!

6 Thoughts on “BAKAD POTATIS MED VEGETARISK RÖRA

 1. Alexandra - Kärlek på tallrik on november 21, 2011 at 7:29 e m said:

  åh nej, inte vara sjuk nu, inte om ni ska fira födelsedag och grejer! Men det låter trevligt med gratis film, det måste jag hålla med om 😉 Känner du dig friskare nu då? Och bakad potatis är ju jättegott, det är lätt att glömma! Trevligt med en vegetarisk röra också, det passar mig som handsken <3

 2. Ann-Sofi MATSAFARI on november 21, 2011 at 7:50 e m said:

  Alexandra: Åh ja vet, det är så dålig timing att bli sjuk nu! Jag är feberfri nu men haar vi otur så har jag smittat sambon så han blir sjuk lagom till sin stora fest..ATTANS!

 3. Vardaxlyx on november 22, 2011 at 7:52 f m said:

  Usch då förkylning är inte roligt. Du får krya på dig och du, potaisen såg KANON ute.Massa tisdagskramar!!

 4. Mmm! låter riktigt gott!

 5. Hovkonditorn on november 22, 2011 at 12:48 e m said:

  Låter gott med bakad potatis. Krya på dig!

 6. Tant Gul on november 22, 2011 at 4:34 e m said:

  Så enkelt! och bakad potatis är ju så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation