Semesterns tid är här och du har kanske bokat din semestertripp på nätet, för visst är det enkelt när man slipper bege sig ner till tågstationen och visst är det skönt att man slipper prata med någon otrevliga människa i telefon när du ska boka din sommarresa. Nu har restaurangbranschen också upptäckt hur enkelt internet är och nu finns ”boka bord”, en internettjänst där du enkelt bokar bord på en av stans bästa restauranger.
Här kan du boka bord mitt i natten och välja mellan en rad olika restauranger runt om i Sverige.Det enda du behöver veta är när och var du vill äta. Det är också enkelt och tryggt och du slipper köandet och du kan även spara pengar eftersom du på boka bord finner en hel del fina erbjudanden.

 Det allra bästa med denna tjänst är att du kan boka ett bord dygnet runt, alla dagar i veckan, även direkt i mobilen. När du bokar ett bord på det här sättet kostar det heller ingenting extra och du får genast en bokningsbekräftelse via sms eller e-post som du kan ta med till restaurangen om du känner dig osäker. Dessutom finns allt du behöver veta om restaurangerna på den här sidan som exempelvis prisnivå, öppettider och foton på maten eller inredningen. Du kan enkelt i lugn och ro surfa runt på och välja efter dina egna kriterier i form av prisnivå, plats eller favoritmat och du kan även läsa andra gästers omdömen för att vara säker på att du får en perfekt middag. Du kan även anmäla dig till boka bords nyhetsbrev där du får ta del av många fantastiska restaurangerbjudanden via email.
Titta in på www.bookatable.com om du ska ut och äta ikväll. Kanske du hittar ett nytt favoritställe?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation