På Åbro bryggeri finns sedan några år tillbaka en pub och restaurang som man inte får missa om man är i närheten. Här finns ca 130 olika sorters öl på flaska från världens alla hörn för den som är nyfiken. När det kommer till whisky finns det minst lika många sorter att välja på som på ölen och det verkar som personalen kan en hel del om det som finns i menyerna vare sig det gäller öl,cider, vin, whisky eller någon av deras maträtter.

Miljön är trevlig, mysig och smakfull, precis som maten och du kan välja om du vill sitta i tyska puben eller i den engelska pubmiljön. Överallt hittar du unika föremål på väggarna och det är minst lika spännande att titta på alla vackra dekorationer som att smutta på en helt ny öl från något bryggeri man aldrig hört talas om. Hit kommer du om du vill göra en en resa i smakupplevelser i mat och dryck, bli serverad av trevlig och tillmötesgående personal som gärna hjälper dig med bästa valet av dryck till maten och denna restaurang förtjänar verkligen att finnas med i boken ” Sveriges ölkrogar” skriven av Peter M Eronson och Jonas Sjöstrand.

Jag beställde in ryggbiff och det enda som går att klaga på var att det enda tillbehöret som fanns att välja på var pommes och det kan man ju äta på vilken hamburgekedja som helst. Menyn skulle få ett lyft om man serverade stora rustika klyftpotatisar istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation