Ibland behöver man snabba måltider och nu på sommaren gillar vi att äta kall mat. Därför vill jag idag påminna om att det inte behöver vara så förbannat märkvärdigt jämnt. Lite kokt potatis, en klick creme fraiche och några skivor rökt lax blir en alldeles utmärkt måltid med få ansträngningar. IMG_1668

Jag hoppas att ni har det bra på er semester eller vad ni nu hittar på! Själv ska jag jobba några dagar till sen är det några veckor ledigt även för mig. Det ska bli skönt!Det där med semester behöver inte heller vara så förbannat märkvärdigt. Vi skulle först åkt till Frankrike men bytte det sedan mot en vecka i Turkiet men så ångrade vi oss helt och tänker nu bara helt enkelt stanna hemma. Och vet ni… Den där dörren på altanen jag skulle måla under semestern hann jag med att måla nu under den regniga perioden vi haft. IMG_1620

Så det är verkligen fri-tid som väntar oss nu om några dagar!Om vi inte ångrar oss och bestämmer oss för att måla lite garage men annars ska det bara vara ledigt!

Jag ser fram emot  att kunna äta lång frukost, skrota runt i trädgården hur länge jag vill. Och så kommer jag kunna hänga hela dagarna med min härligt knasiga kattunge Petitess som är 6 månader nu.IMG_1615IMG_1571 IMG_1602 IMG_1637Och så tänker jag äta av min egenodlade potatis och spela badminton med Lars med det nya nätet jag köpt.IMG_1657IMG_1590

Och vi ska inte renovera eller ens tänka på sånt! Vi ska bara göra roliga saker som att bada, campa, laga god mat och göra små utflykter till alla häftiga ställen runt omkring. IMG_1563

Och så tittar säkert vår katt Decibels sista kull med kattungar ut när som helst och kommer hålla oss fullt sysselsatta! Sen antar jag att semestern kommer ta slut fortare än vad en mygga bits och allt blir som vanligt igen.

Men kram på er så länge! Vi hörs snart igen! Jag ska bara installera allt jag behöver på den nya datorn (som kom hem idag) innan ni får ett regelrätt och fullständigt recept igen. Och hur bra tror ni att min gamla dator har fungerat sedan jag jag lade in en beställning på en ny?? Jodå, alldeles klockrent! 😉 Så jävla typiskt!

//Ann-Sofi

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation